Beschrijving

INSCHRIJVING: Het is mogelijk om een eindvoorstel uit te brengen tot vrijdag 29 mei 13:00 uur. 

Starters opgelet! 

Dichtbij het centrum van Beverwijk treft u een ideaal appartement met een sfeervolle woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, separaat toilet en een inpandige berging. Kenmerkend is de laminaat vloer in de woonkamer met grote ramen die de ruimte voorzien van veel lichtinval. In 2018 zijn de kozijnen grotendeels gerenoveerd en voorzien van dubbelglas. 

Verder heeft dit appartement een uitstekende centrale locatie op loopafstand van het centrum en het treinstation van Beverwijk. Op de fiets kunt u het strand en de duinen van Wijk aan Zee in circa 15 minuten bereiken. Met de auto bent u in circa 20 minuten in Haarlem of Alkmaar, Amsterdam in circa 25 minuten.   

INDELING 

BEGANE GROND
Gezamenlijke entree, brievenbussen en fietsenstalling

DERDE WOONLAAG
Op de derde etage van dit appartementencomplex treft u via de entree met meterkast een ruime hal en de woonkamer. De woonkamer heeft een laminaat vloer en grote ramen. De wit en groen geverfde muren geven de woonkamer een extra ruimtelijk karakter. 

Aan uw linkerzijde komt u in contact met de keuken, badkamer en een separaat toilet. De keuken is voorzien van een vier-pits gaskookplaat met afzuigkap, oven, vaatwasser en voldoende opbergruimte. De badkamer heeft een douche, wastafel met spiegel en een radiator. 

Aan uw rechterzijde treft u een ruime slaapkamer en een inpandige berging. De slaapkamer biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed. In de berging kunt u uw overige spullen een plaats te geven. 

BIJZONDERHEDEN

-	Perfect starters appartement 
-	Actieve VvE 
-	Servicekosten (Circa 83,- euro per maand)
-	Remeha Avanta cv-ketel uit 2008
-	Fraaie laminaat vloer 
-	Kozijnen grotendeels gerenoveerd in 2018
-	Op loopafstand van het centrum en treinstation van Beverwijk
-	Op de fiets kunt u het strand en de duinen van Wijk aan Zee in circa 20 minuten bereiken
-	Met de auto bent u in circa 20 minuten in Haarlem of Alkmaar, Amsterdam in circa 25 minuten.  
-	Voldoende parkeermogelijkheden. Parkeervergunning.

INSCHRIJVING: Het is mogelijk om een eindvoorstel uit te brengen tot vrijdag 29 mei 13:00 uur.

Kenmerken