Beschrijving

Ruime semi-bungalow met ongekende mogelijkheden! (zie video)

Slapen op de begane grond? Kan. Kantoor op de begane grond? Kan ook. Dit huis aan de Hendrik Burgerstraat 70 in Beverwijk is zowel geschikt voor thuiswerkende zzp’ers als gezinnen en voor mensen die op zoek zijn naar een levensloopbestendig huis. En dan zien we vast nog wat mogelijkheden over het hoofd. Mogelijkheden waar jij misschien wel aan denkt. 

Wij kunnen je in ieder geval heel veel vertellen over deze ruime woning in één van de meest geliefde straten van Beverwijk.

Voordat we verder in gaan op elk detail vertellen we iets meer over de straat. De Hendrik Burgerstraat is een populaire straat in de kindvriendelijke Ronde Boogaard. De straat is breed en groen, er is voldoende parkeerruimte op de locatie. De afstand naar het het centrum, openbaar vervoer en sportfaciliteiten is te voet of per fiets makkelijk te doen.

Qua centrum is Beverwijk geliefd. Logisch, want de stad biedt veel voorzieningen op relatief korte afstand van elkaar. 

Op loopafstand van de Hendrik Burgerstraat zorgen basisschool Bethel, kinderdagverblijf Puk en Speeltuin Moby Dick ervoor dat gezinnen met kinderen graag in de Ronde Boogaard wonen. Voor sportievelingen is er ook genoeg keus, met voetbal-, hockey-, atletiek- en tennisverenigingen dichtbij.

De woning: uniek in zijn soort
Hendrik Burgerstraat 70 is een unieke, ruime woning. De indeling geeft het huis haar multifunctionele karakter, met vooral op de begane grond veel ruimte voor verschillende doeleinden. Laten we je er eens doorheen leiden.

We komen het huis binnen aan de voorkant, met een grote voortuin en een oprit naar de garage toe. De voordeur komt zoals gebruikelijk uit in de hal. Vanuit de hal loop je door naar de ruime woonkamer. De inrichting van het huis is gedateerd, maar dat geeft natuurlijk alle gelegenheid om het naar eigen inzicht in te richten en te moderniseren. De schouw met open haard, de hoge plafonds en de schuifdeuren met toegang tot de grote achtertuin zorgen voor genoeg inspiratie. In onze fotoreportage vindt u een aantal voorbeelden om u verder te inspireren.  

Ook de keuken heeft misschien nog geen moderne uitstraling, toch is alles er wel aanwezig wat er van een hedendaagse keuken verwacht mag worden. De bijkeuken biedt ruimte voor bijvoorbeeld wasmachine- en droger. Vanuit de bijkeuken kun je de ruime achtertuin ook bereiken. 

Ruimte voor thuiskantoor of slaapkamer op begane grond
Vanuit de woonkamer loop je ook de hal binnen naar nog een toilet, een badkamer én een ruimte die zowel als slaapkamer als bijvoorbeeld thuiskantoor dienst kan doen. Hier zijn openslaande deuren naar de achtertuin. Tenslotte is er de trap naar boven.

Aan de andere kant is een hal met toegang tot de ruime garage en een berging.

Verdieping: meer dan voldoende ruimte
Op de verdieping zijn vanaf de ruime overloop twee ruime slaapkamers, een tweede badkamer en meer dan voldoende bergruimte bereikbaar. Een ruime vide biedt ook mogelijkheden.

Kenmerken
•	Woonoppervlakte: 156 m2, inhoud 547 m3
•	Oppervlakte garage: 16 m2
•	Garage met oprit
•	6 zonnepanelen
•	Kompakt HRE cv-ketel 2018
•	Veel mogelijkheden qua indeling én inrichting
•	Rustige straat in kindvriendelijke buurt
•	Op fietsafstand van het strand (Wijk aan Zee) en duinen.

BEZICHTIGINGEN
- Maandag t/m vrijdag 09.00 - 21.00 uur
- Zaterdag en zondag 10.00 - 17.00 uur 

COVID MAATREGELEN
Bezichtigingen zijn mogelijk met maximaal vier personen tegelijk. Dit aantal is inclusief de makelaar. Meer informatie: 0251-501735

Kenmerken