Beschrijving

VERKOOP BIJ INSCHRIJVING: U kunt uiterlijk tot donderdag 5 november 16:00 uur een voorstel uitbrengen. Meer informatie: 0251-501735.

Sfeervol en ruim appartement in gezellig Heemskerk

Wil je op loopafstand van het gezellige centrum van Heemskerk wonen in een appartement waar je zo in kunt trekken? Dan is de Ruysdaelstraat 122 zeker de moeite waard om te komen bezichtigen. De huidige eigenaar heeft er namelijk veel energie in gestoken om van het appartement een mooi, gezellig thuis te maken. Met een smaakvolle inrichting en een luxe nieuwe badkamer is dit een ideale woning voor jou. Of je nu starter bent of vanuit je huidige woning/appartement wilt doorstromen.

We vertellen je graag meer over dit appartement, maar nemen eerst de omgeving onder de loep. Zoals gezegd ligt de Ruysdaelstraat dichtbij het centrum van Heemskerk. De centraal gelegen doorgaande weg maakt onderdeel uit van de Onderwijzersbuurt en is één van de meest bekende straten van het dorp, onder meer omdat de plaatselijke wielerronde er ieder jaar langskomt.

Bruisend Heemskerk
In het bruisende centrum van het dorp vind je verschillende winkels en ook qua restaurants is er veel verscheidenheid. Grand Café Van Ruysdael, Het Dorrup en Eetcafé Meesters en Juffen zijn bekende en erkende namen. 

Om de kilo’s van al dat eten er weer af te krijgen – of gewoon om fit te zijn en blijven – zijn er in Heemskerk verschillende sportfaciliteiten. Denk aan fitnessclubs, tennis- en squashbanen en zwembad en sauna De Waterrakkers. Het dorp is kortom een woonplaats voor hardwerkende, sportieve mensen die genieten van het leven.

Heemskerk ligt in de regio Midden-Kennemerland in Noord-Holland. Uitvalswegen zijn er voldoende en het busstation is op loopafstand met meerdere busverbindingen naar omliggende treinstations.

Vanuit het appartement heb je aan weerzijden mooi uitzicht op de groene omgeving met veel water. 

Smaakvol ingericht 3-kamerappartement
Het appartement zelf heeft drie kamers, die de huidige eigenaar met veel gevoel voor stijl heeft ge-restyled, ingericht en afgewerkt. De combinatie van vloer, behang en inrichting is smaakvol.

Je komt de woning in via de hal. Hier is ook de meterkast en de garderobe. Vervolgens loop je via een deur met veel glas door naar de woonkamer met een fraaie laminaatvloer. Aan beide kanten van de woonkamer kun je van het sfeervolle uitzicht genieten door de ramen, waardoor veel daglicht naar binnen komt. De keuken is half open en biedt veel bergruimte. Apparatuur is natuurlijk ook aanwezig.

Via de tweede hal kom je in de slaapvertrekken. Hier vind je twee slaapkamers en een nieuwe luxe badkamer met vloerverwarming

2 balkons: altijd zon
Bijzonder aan dit appartement is dat er zowel op het zuidoosten als noordwesten een balkon zit. Dat betekent dat je praktisch de hele dag kunt genieten van de zon en de buitenlucht. 

Al met al is dit een prachtig appartement op een toplocatie in geliefd Heemskerk, met 2 slaapkamers en een mooie afwerking.

Kenmerken en bijzonderheden

•	Inhoud 241 m3, woonoppervlak 74 m2
•	2017: binnen geschilderd, keuken opnieuw gestuukt
•	2018: nieuwe badkamer met vloerverwarming
•	Grote berging op begane grond van circa 10 m2
•	Het is mogelijk om een derde slaapkamer te realiseren
•	Actieve VvE, servicekosten € 120,- per maand.

Corona maatregelen: Bezichtigingen zijn mogelijk met maximaal drie personen. Dit aantal is inclusief de makelaar. Bent u verkouden of grieperig, blijf dan thuis.

VERKOOP BIJ INSCHRIJVING: U kunt uiterlijk tot donderdag 5 november 16:00 uur een voorstel uitbrengen. Meer informatie: 0251-501735.

Kenmerken