Beschrijving

INSCHRIJVING: U kunt een voorstel uitbrengen tot woensdag 11 november 16:00 uur. Meer informatie: 0251-501735

Mooi 3-kamerappartement gelegen op loopafstand van het bruisende centrum van Heemskerk!

Wil je wonen in een mooi en ruim appartement in het centrum van Heemskerk, dan raden we je aan om snel een bezichtiging aan te vragen bij de Ruysdaelstraat 94. Niet alleen is dit een appartement waar je zo in kan trekken, het ligt ook in één van de meest bekende straten van het dorp, waar bijvoorbeeld jaarlijks de plaatselijke wielerronde langsgaat.

Het complex waar dit appartement op de vierde verdieping ligt is onder andere geschikt voor starters die op zoek zijn naar een goed onderhouden appartement met een prachtig uitzicht over Heemskerk.

Voordat we je uitgebreid over de woning zelf vertellen, eerst wat informatie over het dorp Heemskerk en de Onderwijzersbuurt, waar de Ruysdaelstraat een prominente positie inneemt. 

Levendig centrum op loopafstand.
Met verschillende winkels is Heemskerk een aantrekkelijk dorp, de sportvoorzieningen (voetbal, tennis, squash, fitness en zwemmen, bijvoorbeeld) en uiteenlopende horecagelegenheden maken het een geliefde plek voor een gemengd publiek. Ook toeristen weten Heemskerk te vinden tijdens hun vakantie.

Het Dorrup, Eetcafé Meesters en Juffen en Grand Café Van Ruysdael zijn eetgelegenheden waar mensen uit het dorp of daarbuiten graag uit eten gaan. Ook Brafoer Heemskerk zal er binnenkort openen. Vanuit het appartementencomplex aan de Ruysdaelstraat kun je zowel de eet- als de sportgelegenheden te voet of per fiets bereiken.

Heemskerk ligt in Midden-Kennemerland, Noord-Holland. Uitvalswegen zijn er voldoende en het dorp heeft een bus- en treinstation.

Vanuit het appartement heb je aan weerszijden een mooi uitzicht op de omgeving met veel groen en water. Kortom: Heemskerk is voor iedereen een prettige plek om te wonen.

3-kamerappartement met 2 slaapkamers.
Het ruime appartement op de vierde verdieping heeft een mooie royale woonkamer met laminaatvloer. Vanuit de huiskamer heb je weids uitzicht over de omgeving. De keuken heeft plavuizen op de vloer. Hier vind je naast voldoende bergruimte ook alle apparatuur die je verwacht: een vaatwasser (Zanussi), combi-oven, gaskookplaat en een koel-vrieskast. Een prima plek om heerlijke maaltijden te bereiden.

De keuken bereik je trouwens vanuit de hal, vanzelfsprekend de entree van de woning. De ingang van beide slaapkamers zit dan weer in de woonkamer; tussen beide slaapkamers zitten de badkamer en een separaat toilet. De badkamer heeft een nette douche en wastafel.

Zon gegarandeerd met 2 balkons.
Zowel aan de voor- als de achterzijde heeft het appartement een balkon. De ene bereik je via de keuken, de andere vanuit de woonkamer of slaapkamer. Dat betekent dat je de hele dag door van de zon kunt genieten.

Op de begane grond van het appartementencomplex is er nog een ruime berging van circa 13 m2. De berging is voorzien van extra brede deur.

Kenmerken en bijzonderheden:

•	Inhoud 241 m3, woonoppervlak circa 74 m2
•	Twee slaapkamers. (derde mogelijk) 
•	Toplocatie in levendig Heemskerk
•	Actieve VvE, servicekosten circa € 150,- p.m.
•	Op fietsafstand van het strand-, bos- en duingebied van Heemskerk
•	Met de auto kunt u Haarlem of Alkmaar in 20 minuten bereiken, Amsterdam in circa 30 minuten
•	Openbaar parkeren
•	Bijzonder en uniek uitzicht over Heemskerk.

INSCHRIJVING: U kunt een voorstel uitbrengen tot woensdag 11 november 16:00 uur. Meer informatie: 0251-501735

Kenmerken