Beschrijving

Unieke kans!

Ruime benedenwoning met garage van ca. 66 m².

Wonen in het centrum van Velsen-Noord. Deze royale benedenwoning bestaat uit twee woonkamers met een eigen keuken, twee slaapkamers en twee badkamers. Alle ramen zijn voorzien van kunststof kozijnen en dubbelglas. Aan de zijkant van de woning is er een ruime garage met een garagedeur. Ook is er een kelder aanwezig.

De Stratingplantsoen ligt aan een groenstrook in het centrum van Velsen-Noord. Zo zijn er op loopafstand diverse scholen en winkels te vinden. De supermarkt en het openbaar vervoer zijn ook dichtbij aanwezig. Op fietstafstand is het strand van Wijk aan Zee. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de snelweg A9. 

INDELING

KELDER: Opslag. Bereikbaar via vaste trap. Oppervlakte circa 28 m².

BENEDENWONING DEEL 1: Entree, hal, woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. 

Via een ruime hal komt u binnen in de woonkamer. Deze heeft een laminaat vloer en een open keuken. Aan de achterzijde treft u de slaapkamer met een badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel met spiegel.

BENEDENWONING DEEL 2: Woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. 

Ook hier heeft u een woonkamer met een open keuken, slaapkamer en badkamer. Tevens is er een kelder aanwezig met voldoende ruimte voor uw overige opslag.

GARAGE: Bergruimte en toiletruimte.

Deze ruime garage heeft een oppervlakte van ca. 66 m² met een plafondhoogte van maar liefst 3,58 meter. De ruimte is voorzien van elektra, water en een eigen toiletruimte. De garagedeur heeft een breedte van ca. 4,25 meter. 

BIJZONDERHEDEN:

-	Woonoppervlakte appartement: ca. 83 m²
-	Oppervlakte garage: ca. 66 m² 
-	Bouwjaar: 1953
-	Kunststof kozijnen met volledig dubbel glas
-	Wijk aan Zee op 20 minuten fietsafstand
-	Openbaar parkeren
-	Vrij uitzicht op openbaar groen
-	Centrale ligging dichtbij diverse voorzieningen
-	Dichtbij het centrum van Velsen-Noord.

Kenmerken